Ga naar hoofdinhoud

92.000 Euro voor veilingtopper ‘Top Stallion Auction’

Het BWP lanceerde gisteren, na een afwezigheid van enkele jaren, tijdens de tweede fase van de hengstenkeuring een nieuwe ‘Top Stallion Auction’. De topper van deze veiling was Maestro vd Bisschop, deze zoon van Cornet Obolensky werd geveild voor een bedrag van 92.000 euro. Kees van den Oetelaar kocht hem voor Jan Vinck van het pannenkoekenbedrijf De Bioderij. 

Er kwamen in totaal 24 hengsten onder de hamer.
Van de fokker van Maestro vd Bisschop, Tom de Craene, werd ook Milo vd Bisschop geveild. Deze zoon van Stakkato werd voor 48.000 euro verkocht.

Mugano van Klapscheut (Ugano Sitte) wisselde voor 78.000 euro van eigenaar en Mithras de Regor (Elvis ter Putte) werd verkocht voor 56.000 euro.
Manchester van ‘t Paradijs (Elvis Ter Putte) ging voor 44.000 euro onder de hamer.

De gemiddelde prijs per hengst was 33.690 euro.

Bron: Equnews/Galop.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook