Ga naar hoofdinhoud

Aart van de Kamp vooraan met vierspan pony’s

Aart van de Kamp junior

Menner Aart van de Kamp jr. was afgelopen weekend overall de beste in de vierspan ponyrubriek op de tweesterren menwedstrijd in het Deense Dorthealyst. Hij eindigde als tweede in de dressuur, won de marathon en was weer tweede in de vaardigheid. Hiermee kwam hij met Banjer, Bono, Loes, Maxh en Prinsin op de eerste positie van het klassement.


De grote enkelspanrubriek paarden kwam op naam van Wenche Johannesen uit Noorwegen. Jacqueline de Groot-Apon werd hier achtste met Don Digo. De Zweedse Camilla Ahlberg was onverslaanbaar bij de tweespannen paarden en landgenoot Axel Olin bij de vierspannen.
Bij de pony enkelspannen bemachtigde de Deense Kristina Klindt de koppositie. Jan-Felix Pfeffer uit Duitsland schreef de rubriek pony tweespannen op naam, waarbij Woutera van de Kamp-Roozendaal met Bart, Dartel en Vechtzicht’s Courtier vierde werd.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses/Hoefnet

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook