Ga naar hoofdinhoud

Ad van de Wetering zwaargewond in ziekenhuis

Manegehouder van Het Zwarte Water in De Mortel, instructeur en handelaar Ad van de Wetering, heeft zondag een ernstig auto-ongeluk in België overleefd. Hij ligt zwaargewond op de intensive care in Oud-Turnhout. Door het ongeval brak hij twee nekwervels, een ruggewervel en ribben en liep hij een klaplong op.

Ad van de Wetering uit De Mortel was bezoeker op het tweesterrenconcours in Zandhoven. Op de weg naar huis raakte hij op de snelweg aan het slippen en sloeg hij met de auto over de kop. Eric van der Vleuten heeft meerdere keren contact gehad met Ad’s vrouw Ellen. “Het ziet er niet goed uit. Ze houden hem veel in slaap. Het positieve is wel dat hij zijn ledematen kan bewegen en dat hij bij kennis is op het moment dat hij wakker is. Zijn hersenen hebben waarschijnlijk niets geleden en het lijkt erop dat hij geen verlammingsverschijnselen heeft”, vertelt Eric van der Vleuten aangeslagen.

Voorlopig blijft Ad van de Wetering in Oud-Turnhout, aangezien hij nog niet vervoerd mag worden. Hij zat alleen in de auto. “Ellen vertelde me dat het ongelooflijk is dat hij levend uit die auto is gekomen. Die is helemaal plat”, aldus Van der Vleuten.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “Ad van de Wetering zwaargewond in ziekenhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook