Adelinde Cornelissen in ‘Ik kom bij je eten’

Dressuuramazone Adelinde Cornelissen was afgelopen vrijdag te zien in het RTL4-programma ‘Ik kom bij je eten’. Presentatrice Quinty Trustfull kwam voor aanvang van de Olympische Spelen een hapje mee-eten bij dressuuramazone Adelinde Cornelissen en haar partner Sjaak van der Lei. Trustfull vroeg de Nijkerkse amazone alles over haar paardensportcarrière en nam zelf plaats in het zadel.

Quinty Trustfull verwachtte dat Adelinde Cornelissen haar een zelfgemaakte maaltijd voor zou schotelen, maar had zich daar enigszins in misrekend. Cornelissen sleepte Trustfull mee naar de paarden, terwijl Sjaak van der Lei ondertussen een Hollandse maaltijd met piepers, bloemkool en ballen gehakt op tafel toverde. “Ik wil je ontzettend bedanken. Niet alleen voor deze geweldige maaltijd, maar voor alles wat je doet!”, zegt Cornelissen trots tijdens het eten.

Klik hier voor de uitzending.

Bron: Horses

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.