Ga naar hoofdinhoud

Ahlmann is Whitaker en Houtzager te snel af

Christiann Ahlmann met Cilian 2
Foto Karin Flapper

Vanmiddag won Christian Ahlmann met Little Lady Z (v. Laptop) het 1,50m in Basel. Hij behaalde in het parcours met twee Jokers 70 punten en finishte in 43,19 seconden. De tweede plek ging naar de Brit Michael Whitaker met Antello Z (v. Animo II). Beste Nederlander werd Marc Houtzager met Sterrehof’s Uppity (v. Guidam). Ze behaalden een knappe derde plek.

Houtzagers succes kan de laatste maanden niet op. Na het winnen van de Grote Prijs van Parijs en meerdere top rubrieken in Londen, waaronder de wereldbekerkwalificatie, eindigde hij vanmiddag als derde in Basel. In 45,27 seconden rondde hij het parcours met Uppity af. Ook Maikel van der Vleuten liet van zich horen. Met de pas negenjarige VDL Groep Eureka (v. Chin Chin) werd hij zesde in een tijd van 46,93 seconden.

Pius Schwizer eindigde op een vierde plek met Picsou du Chene (v. Le Tot de Semilly). Emanuelle Gaudiano, vanmiddag ook al derde in het 1,45m, werd met Cannavaro (v. Caspar) vijfde. De tiende plek was voor Rolf-Göran Bengtsson met de fenomenale Casall la Silla (v. Caretino).

Klik hier voor de resultaten.
Klik hier voor een video van de rit van Christian Ahlmann.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook