Ga naar hoofdinhoud

Allen blijft Jung nipt voor in 1.45m Opglabbeek

Bertram Allen, hier met GK Casper. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bertram Allen en Michael Jung streden vanmiddag om de winst in de 1.45m-rubriek direct op tijd in Opglabbeek. Allen trok uiteindelijk aan het langste eind en schreef de wedstrijd op zijn naam. In het zadel van de achtjarige Iers gefokte Classified (v. Je T'Aime Flamenco) kwam hij foutloos over de finish en noteerde de snelste tijd van 59,14 seconden. De combinatie was eind september ook al succesvol op Belgische bodem door derde te worden in de 1.45m-rubriek in Opglabbeek.

De pijlsnelle eventingkampioen legde Allen het vuur aan de schenen met de negenjarige Oldenburgse Edo Sandra (v. Eldorado van de Zeshoek), maar moest genoegen nemen met de tweede plaats. Hij kwam ook zonder kleerscheuren door het parcours, maar was 0,04 seconden te langzaam voor de zege.

Köhlbrandt derde

Torben Köhlbrandt bemachtigde de derde plaats met de Contender-dochter D-Coroquada I. De combinatie raakte het hout niet aan en reed naar de finish in 63,07 seconden. De Holsteinse merrie werd in 2020 nog uitgebracht op internationale wedstrijden door Hessel Hoekstra.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.