Ga naar hoofdinhoud

Alsnog huldiging Genève, Monaco en Montreal

Tijdens de Schröder Masterclass op dinsdag 5 augustus, gehouden op het vernieuwde centrumplein van Tubbergen, zullen tijdens de pauze van dit evenement de paarden Genève, Monaco en Montreal worden gehuldigd. Het was de bedoeling om deze paarden tijdens de dagen van Jumping Schröder Tubbergen te huldigen; doordat dit evenement jammer genoeg niet in zijn geheel heeft kunnen plaatsvinden is dat niet doorgegaan.

BWG Stables heeft deze paarden gekocht tijdens de veiling om zo hun verdiende pensioen te kunnen garanderen. De gebroeders Schröder zijn van mening dat de paarden de huldiging verdienen mede gezien hun fantastische staat van dienst. De paarden Monaco en Montreal hebben voor de doorbraak gezorgd van de broers Wim en Gerco Schröder. Beide paarden hebben met de broers deelgenomen aan de Olympisch spelen van Athene. De paarden waren tevens een steunpilaar voor de verschillende landenwedstrijden voor Nederland. Met het paard Genève heeft Gerco verschillende successen geboekt met name op young riders-wedstrijden. Gerco was met Genève onder ander Europees Kampioen voor Young riders en tweede in de Grote Prijs van CSI Twente.

De Schröder Masterclass vindt plaats in het centrum van Tubbergen en begint om 19.00 uur. De huldiging zal rond 20.30 uur plaatsvinden.

Bron: Horses/Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook