Ga naar hoofdinhoud

Amerikaanse Kirsten Becker verliest paarden in brand

De jonge Amerikaanse dressuuramazone Kirsten Becker heeft gisteren al haar paarden verloren in een brand op haar stal op het hippisch centrum Broom Wood. Dat meldt Eurodressage.com.


De Grand Prix-paarden Ramses en Frankentraum (v. Frederichus), haar jonge merrieveulen Diva en haar eerste pony Moo-Llenium kwamen om bij de brand.

De 24-jarige Kirsten Becker is een zeer succesvol jonge amazone in de Verenigde Staten en boekte met haar vijftienjarige ruin Ramses (Hamlet x Contango) vele successen. Zo werd ze in 2013 vierde op de het Amerikaanse dressuurkampioenschap voor ruiters onder de 25.

Horses.nl wenst Kirsten Becker veel sterkte met dit tragische verlies.

Bron: Horses / Eurodressage.com

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “Amerikaanse Kirsten Becker verliest paarden in brand

 • marjan

  ik hoop dat die stumperts niet te lang geleden hebben …..
  vreselijk !!!

 • Linda Hollander

  Wat een vreselijk bericht dat de paarden van Kirsten Becker verbrandt zijn!!! Dat is bijna niet voor te stellen wat er door haar heen moet gaan. Ik wens haar heel veel sterkte met dit verlies en heel veel kracht om dit trauma te verwerken.
  Ik denk aan haar, Linda

 • herewijnen

  It’s really terrible. I miss him like crazy. We had a connection that u read about in fairy tales. I cry every time I hear his name. It’s so hard.

  Een stukje verdriet uit onze email wisseling.. zo erg is het! Ramses was eerst ons paard en wij hebben al die tijd contact gehad.Ze zou met hem naar Europa komen om in de gp te starten.Helaas heeft het niet zo mogen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook