Angelique Hoorn zegeviert in 1,45m ICNN Drachten

De overwinning in de 1,45m Anemone Horse Trucks Prijs kwam vandaag op naam van Angelique Hoorn en haar topper Zascal (v. Ovidius). Ruben Romp reed Zimba HL (v. Berlin) naar de tweede plek in de tweesterren Big Tour.


Angelique Hoorn zadelde Zascal – de halfbroer van Hascal, waarmee Hoorn doorbrak op internationaal niveau. De Ovidius-zoon sprong in 27,34 seconden naar de overwinning. Ruben Romp reed de interessant gefokte Zimba HL in 28,61 seconden naar de tweede plek. Zimba HL maakte eerder al furore onder het zadel van Charlotte Verhagen en is in eigendom van haar vader Herman Verhagen.

De Egyptenaar Abdel Saïd reed For Pleasure-zoon Zidande P naar de derde plek. Vierde werd Björn Ebgerink en vijfde werd de voorheen door Abdel Saïd gereden Der Senaat onder Jonna Ekberg.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.