Ga naar hoofdinhoud

Angelique Vroom wint bij zesjarige paarden in Spanje

Angelique Vroom schreef gisteren de winst op haar naam in de rubriek voor zesjarige paarden. Ze reed Hecoms Wicklow (v. Wind Dancer) naar 76,80% in de zogeheten Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera. Hiermee scoorde ze ruim boven de andere vier deelnemers aan deze rubriek, allen uit Spanje afkomstig. Enrique Brewah Granados reed Don Ernesto met 69,80% naar de tweede plaats. Met Decano XXX eindigde Jesus Fajardo Ortega met 65,60% als derde.

Later die dag pakte Vroom de derde plaats met Hecoms Ventoux (v. Ferro). Ze reed de KWPN’er naar 63,739%. De Oostenrijkse Astrid Neumayer reed Chevalier 4 naar 70,270% en won. Tweede werd de Ierse Judy Reynolds. Zij scoorde met Valerius GR 64,009%. Brigitte van der Hagen werd vierde met Rupert (v. Rosario). Deze combinatie behaalde een score van 62,613%.

Bij de ponydressuur boekte Cato Hemels goede resultaten. Dat was niet erg verbazingwekkend, want ze startte met twee pony’s en had maar één tegenstander. Ze reed Vincent naar 62,763%, wat goed was voor een eerste plek. Met Rubels Jr. scoorde ze 62,544% en eindigde ze als tweede. De Spaanse Patricia Casado Blazquez werd derde. Zij behaalde met Three Stars Valett een score van 58,202%.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.