Ga naar hoofdinhoud

Anky genomineerd voor Vrouw in de Media Award

Anky van Grunsven is genomineerd voor de 'Vrouw in de Media Award', een prijs voor de vrouw die zich in 2012 het best heeft geprofileerd in het nieuws.

Uit het onderzoek dat de Nederlandse Nieuwsmonitor in opdracht van mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau Zij Spreekt heeft gehouden, komen negentien namen van deskundige vrouwen naar voren die het meest voorkwamen in de dagbladen of optraden of genoemd werden in informatieve tv-programma’s. Anky neemt het dit jaar op tegen onder andere Linda de Mol, Annemarie van Gaal en Esther Vergeer. Voorgaande jaren ging de award al naar Femke Halsema en Petra Stienen.

Je kunt je stem tot 11 februari uitbrengen via vrouwindemedia.nl . De uitslag zal de tweede helft van februari bekend worden gemaakt.

Klik hier om te stemmen.

Bron: Horses / Anky.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook