Ga naar hoofdinhoud

Anky samen met de kinderen op tv

Anky van Grunsven gaat voor de zevende keer naar de Olympische Spelen, gisteren was ze hierover aan het woord in het TV-programma RTL Boulevard. Ook de kinderen van Sjef en Anky gaan aanstaande maandag mee naar Londen en kregen een hoofdrol in het hele verhaal.

Dit is niet het enige optreden van Anky en haar gezin. Zij zijn sindskort te zien in de TV-commercial van Becel ‘Nomineer het hart waar je van houdt’. Anky nomineert het hart van haar partner Sjef Janssen. “We hebben beste een moeilijke periode gehad, Sjef is heel ziek geweest. In zo’n periode ga je er iets meer bij stilstaan dat je dingen met zijn tweeën kunt doen en hoe belangrijk het is dat Sjef gewoon gezond is”, aldus Anky van Grunsven.

De amazone uit Erp heeft niet te klagen over media-aandacht, ook poseerde zij onlangs voor het magazine Linda Mode. De verschijningsdatum van het blad met het item van Anky is nog niet bekend.

Klik hier voor het fragment uit RTL Boulevard

Klik hier voor de TV-commercial

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Anky samen met de kinderen op tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook