Ga naar hoofdinhoud

Anky, Sjef en Adelinde in nieuwe tv-seizoen Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra zijn de laatste twee weken van augustus terug met het derde seizoen van ‘Bureau Sport’, een sportprogramma waarin mysteries en mythen uit de sportwereld worden ontrafeld. Dit seizoen nemen Anky van Grunsven en haar man en trainer Sjef Janssen deel aan het nieuwe onderdeel 'De Bureau Sport Quiz' en gaan Evenblij en Dijkstra paardrijden bij Adelinde Cornelissen.

Iedere dag beoefenen Evenblij en Dijkstra zelf een sport en is er een column van Youp van ’t Hek. In de nieuwe quiz nemen verschillende teams van topsporters het tegen elkaar op. Welke topsporters weten het meest van sport? Op dinsdag 20 augustus zijn Van Grunsven en Janssen aan de beurt. Zij nemen het op tegen zwemmers Marleen Veldhuis en Johan Kenkhuis. Van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 augustus staan de halve finales op het programma. In de laatste uitzending van het seizoen op vrijdag 30 augustus is de grote finale van de Bureau Sport Quiz. In de uitzending van woensdag 28 augustus is te zien of Evenblij en Dijkstra onder begeleiding van Adelinde Cornelissen getalenteerde dressuurruiters blijken te zijn.

Bureau Sport is van 19 tot en met 30 augustus van maandag tot en met vrijdags dagelijks te zien om 19.30 uur bij de VARA op Nederland drie.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook