Ga naar hoofdinhoud

Anna Siemer opnieuw moeder geworden

Anna Siemer met Chloe 21 bij Boekelo 2016 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Duitse eventingamazone Anna Siemer is eind maart bevallen van haar tweede kind. Haar zoon Henry kan zich nu met trots grote broer noemen.

Siemer is bevallen van een dochter en ze heeft de naam Carlotta gekregen. Siemer zit in het B-kader van Duitsland en heeft met haar man al een zoontje van drie, Henry.

Bron: Reiter Revue

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook