Ga naar hoofdinhoud

Annet Willems-Vos snelste in Small Tour

Vanmiddag pakte Annet Willem-Vos met Winnipeg (v. Emilion) de overwinning in de 1.30 twee fasen rubriek op CSI Salland. Met ruim 2,5 seconden liet de amazone de andere deelnemers achter zich.

Bart Haselbekke met Sterrehofs Waterloo (v. Numero Uno) reed een tijd van 27.69 seconden, die goed bleek voor de tweede plaats, op de derde plaats eindigde Michel Brusse met Santana (v. Nintender).

De Ier Conor Drain en de Egyptenaar Karim El Zoghby waren de enige ruiters zonder de Nederlandse nationaliteit in de oranje gekleurde top tien.

Zie hier de uitslagenlijst

Bron: Horses / CSI Salland

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook