Anonieme sponsor doneert zadels voor gehandicapten

Via ambassadrice Coby van Baalen heeft een anonieme sponsor een flinke donatie gedaan aan de Prins Willem Alexander manege. De DVB Foundation heeft de rest van het benodigde bedrag aangevuld waardoor de Amsterdamse manege voor ruiters met een beperking nu twee nieuwe zadels heeft kunnen aanschaffen. 

De Prins Willem Alexander manege deed mee aan een actie ‘Sport met een voordeel’. Door deze actie te winnen kon de manege voor ruiters met een beperking een bedrag van 2.000 euro winnen. Iets wat zij goed konden gebruiken met het oog op twee goed passende zadels voor de twee nieuwste paarden.

Teamspirit

Met een nipte tweede plaats lukte het de manege niet de actie te winnen. Vervolgens meldde een anonieme sponsor zich via Coby van Baalen om een groot gedeelte van het benodigde bedrag te schenken. “Wat een geweldig gebaar, teamspirit ten top!”, aldus Dressuurstal van Baalen.

Bron: DVB

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.