Ga naar hoofdinhoud

Anouk Daris in het ziekenhuis na trap in buik

Gisteravond is Internationaal Lichte Tour-amazone Anouk Daris door een paard in haar buik getrapt. Haar lever is hierbij gescheurd en ze is in kritieke toestand naar het ziekenhuis van Tilburg gebracht.

Het ongeluk gebeurde tijdens het binnenhalen van de paarden. Het paard maakte een vreugdesprong in de wei en raakte daarbij Daris.

Gescheurde lever

Door de trap liep Daris een gescheurde lever op. Inmiddels ligt Anouk op de intensive Care. Als haar toestand stabiel blijft mag zij na vanavond weer naar de normale afdeling.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook