Ga naar hoofdinhoud

Artemise du Houssoit van Guery naar Hendrickx

Artemise du Houssoit (v. Sherman Sitte) heeft opnieuw een andere ruiter in het zadel zitten. De 9-jarige sBs-merrie staat sinds maandag in de stallen van Dominique Hendrickx. Hij zal haar binnen twee weken aan de start brengen op een twee sterren concours in Lier.

Begin deze maand verscheen Jerome Guery met Artemise nog in de ring op het CSI4* in Luik. Hendrickx is na Guery al de 4e ruiter die dit jaar in het zadel zal zitten. Eerder mochten ook al Cassio Rivetti en Guilherme Mattar de merrie op wedstrijd uitbrengen.

Tot vorig jaar zagen we Dirk Demeersman aan het werk met Artemise. Toen hij eind vorig jaar de beslissing nam om chef d’equipe van de Belgische springruiters te worden, moest de eigenaar opzoek naar een andere ruiter.

Bron: Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook