Ga naar hoofdinhoud

Auto met paardentrailer in brand

Op de A37 ter hoogte van Nieuwlande richting Hoogeveen, raakte vrijdagmiddag een Jeep met daarachter een aanhanger met een paard, onherstelbaar beschadigd door brand. Niemand raakte gewond.

De bestuurster uit Hollandscheveld was op weg naar huis, toen zij opeens een knal hoorde waarop ze de auto op de vluchtstrook tot stilstand bracht. Terwijl ze aan het telefoneren was brak er brand uit. Snel haalde zij het paard uit de trailer en met behulp van automobilisten die kwamen helpen, werd de aanhanger losgekoppeld.

Het verkker richting Hoogeveen werd tegengehouden vanwege ontploffingsgevaar van een grote gastank, achterin de auto. Het paard werd snel naar de stal gebracht en een berger voerde het wrak af.

Bron www.regiohoogeveen.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook