Ga naar hoofdinhoud

Azteca-veulen kampioen Noorwegen

Wiebe Yde van de Lageweg, hengstenhouder
Wiebe Yde van de Lageweg, hengstenhouder

De naar Noorwegen geëxporteerde hengst Azteca VDL (v. Indoctro) heeft zijn eerste successen al geboekt in zijn nieuwe land. Het hengstveulen Tobajo Anakin (mv. Aurelio) werd afgelopen weekend kampioen van Noorwegen.


Overtuigend ging Tobajo Anakin van Tobajo Sport Horses naar de titel. Met 9’s voor type, galop en algehele uitstraling was het een compleet veulen.

In Noorwegen was er nog meer succes voor de VDL Stud uit Bears. Corino VDL werd derde bij de vierjarige springpaarden van het Open Noors kampioenschap. Merethe Bruer reed de jonge hengst.

Bron: Horses / VDL Stud

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook