Ga naar hoofdinhoud

B Once Z naar Katharina Offel

Sportfot/GCT

Katharina Offel heeft een nieuw paard op stal: B Once Z. De negenjarige Zangersheide-merrie is een dochter van Baloubet du Rouet en kwam zo’n drie weken geleden naar Offel.

Jumping Amsterdam, dat dit weekend plaatsvindt, zal het eerste internationale concours zijn waaraan de combinatie deelneemt. Offel liet weten dat ze zeer verheugd is met de nieuwe toevoeging aan haar team van paarden. Het afgelopen half jaar werd B Once Z door de Nederlandse amazone Amber Fijen gereden.

Klik hier voor een video van B Once Z onder het zadel van Fijen.

Bron: Horses/ Worldofshowjumping.com

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook