Ga naar hoofdinhoud

Beckers en Valdez winnen Prix St. Georges

Kirsten Beckers met Valdez

Gisteravond wonnen Kirsten Beckers en Broere Valdez (v. Houston) de Prix St. Georges van Jumping Amsterdam. Met 71,930% was de overwinning nipt. Tweede werd Lynne Maas met Salo (v. Ferro), die 71,798% bij elkaar reed. Thamar Zweistra werd derde met Whoopy (v. Rubiquil).

Het was een spannende strijd tussen Maas en Beckers. De jury bij H liet Maas en Beckers ex aequo op de eerste plek eindigen, jury C gaf de voorkeur aan Beckers en jury B gaf de voorkeur aan Maas. Uiteindelijk was de score van Beckers net hoog genoeg om Maas van zich af te schudden en zo vijfhonderd euro op te strijken. Voor Maas was er vierhonderd euro over. Zweistra met Whoopy behaalde 69,254% en won daarmee driehonderd euro.

De vierde plaats was voor Adelinde Cornelissen met Zephyr (v. Jazz). Zij reden 68,333% bijeen. Een vijfde plaats was voor Diederik van Silfhout met de KWPN goedgekeurde Winningmood (v. Prado). Kyra Klinkers was met Tara (v. Jazz) de laatste die in de prijzen viel.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook