Ga naar hoofdinhoud

Beezie Madden aan het feest in Toronto

In het Canadese Toronto heeft Beezie Madden vrijdagavond de hoofdproef op haar naam geschreven. Met de hengst Q.Breitling LS (v. Quintero) hield ze Nicola Philippaerts en thuisruiter François Lamontagne achter zich. Het concours in Toronto kent vandaag zijn laatste dag.

Een proef over 1.50m rechtstreeks op tijd was een kolfje naar de hand van Madden, die met de nog in Nederland gestationeerde Breitling dit jaar al een hele rist uitstekende resultaten wist te boeken. Nicola Philippaerts, ook aan een uitstekende reeks bezig daar in Noord-Amerika, deed het net iets trager met de amper negenjarige Inouk P (v. Thunder van de Zuuthoeve).

Amper negen was ook de nummer drie in deze rubriek, Chanel du Calvaire (v. Luccianno), gereden door François Lamontagne. Sharn Wordley sloot aan op plaats vier. Hij had Caiman des Sequoïas (v. Radco d’Houtveld) gezadeld voor deze proef. Vanessa Mannix ten slotte zette Chemas (v. Clearway) neer op de vijfde stek.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook