Ga naar hoofdinhoud

Belgische chefs d’équipe liggen vast

Foto Lonneke Ruesink

De springcommissie van de Belgische Koninklijke Ruitersportfederatie (KBRSF) besliste op de eerste vergadering in 2013 dat Jean-Jacques Mathijs chef d’équipe blijft van de ponyruiters, children en juniors.

Rik Deraedt, die vorig jaar al regelmatig de Young Riders opvolgde, neemt dit jaar deze leeftijdscategorie voor zijn rekening. Hij neemt die taak over van Philippe Guerdat, die chef d’équipe blijft van de Seniors. De beide jeugdtrainers zijn hun agenda en doelstellingen voor 2013 aan het vaststellenen dit zal zo snel mogelijk aan de betrokken ruiters gecommuniceerd worden.

Bron: Horses / Equestro.be

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook