Ga naar hoofdinhoud

Belgische zusjes Arl sterk in dressuurcompetities Maastricht

De Belgische zusjes Lavinia en Antonia Arl hebben een goede dag in Maastricht. Lavinia won met Equestricons Next One de Kür Z2 voor junioren terwijl haar zus Antonia hetzelfde deed bij de pony's. In de Knock-out dressuurwedstrijd won Laurens van Lieren. 

Lavinia Arl en Next One kwamen tot de overwinning met een score van 75,750%. Fieke Houwen uit Meerlo werd  tweede met Be Special, samen raakten zij aan 72,792%. De derde plaats was voor Rosalie Bos met Hippique Media’s Bolita.

Met Equestricons Epiascer won de jongste van de twee zusjes Arl, Antonia, de Z2 Kür voor pony’s. Ze scoorde 74%. Haar landgenote Elle Peytier werd tweede met Valentino en een score van 71,542%. De derde plaats was voor Celine Jeurissen uit Susteren.

In de Knock-out begon de eerste ronde met een strijd tussen Nel Rensen met Rocky en de Duitse Jana Kun met Transpofix Vanqueur (v. Negro)  en eentje tussen Kyra Klinkers met Tara en Laurens van Lieren met Ulysses la Haya (v. Gribaldi). De winnaars waren hier Jana Kun en Laurens van Lieren.
Daarna namen Nel Rensen en Kyra Klinkers het tegen elkaar op voor de derde en vierde plaats. Klinkers kwam daarbij als beste uit de bus.
Uiteindelijk won Laurens van Lieren met Ulysses la Haya van Jana Kun en Transpofix Vanqueur.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.