Bereden Politie op zoek naar KWPN’ers

De Bereden Politie zit te springen om goede politiepaarden. Daarom organiseren ze samen met het KWPN op zaterdag 6 mei een selectiedag voor mogelijke KWPN-politiepaarden op het KWPN-centrum in Ermelo. KWPN’ers uit alle fokrichtingen zijn welkom op deze selectiedag.

De Bereden Politie is op zoek naar ongeveer veertig nieuwe politiepaarden. Op deze selectiedag hopen ze geschikte politiepaarden te kunnen vinden en kopen. Politiepaarden worden ingezet bij diverse werkzaamheden, zoals voetbalwedstrijden, optochten, demonstraties en ceremoniële taken. Ook surveilleren de politieruiters op koop- en uitgaansavonden.

Politiepaard aanmelden?

Potentiële politiepaarden kunnen worden aangemeld voor de selectiedag via brouwer@kwpn.nl onder vermelding van NAW gegevens (incl. telefoonnummer) en naam, levensnummer, stokmaat, en africhtingsniveau van het betreffende paard. Het KWPN geeft vervolgens meer informatie over de tijdsindeling van deze selectiedag.

Bron: KWPN

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.