Ga naar hoofdinhoud

Berghemseweg 11 HERPEN

Berghemseweg 11 HERPEN

Dit object is op een fraaie locatie aan de rand van natuurgebied Herperduin/De Maashorst gelegen en bestaat uit een moderne vrijstaande woning (2006) met prettige leefruimtes, alsmede een vrijstaande, dubbele garage met naastgelegen werkplaats en een vrijstaande schuur met 4 paardenboxen en opslag- en stallingruimte. De bijgebouwen en de achtergelegen weilanden maken dit object uitermate geschikt voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber en de hobbyist, totale perceeloppervlakte ca. 3 ha.. Uitbreiding van de perceeloppervlakte tot max. 67.866 m² is bespreekbaar. Steden als Nijmegen en Den Bosch zijn binnen 30 minuten bereikbaar.

De mogelijk is aanwezig om van dit object een NSW-landgoed te maken, waardoor u in aanmerking komt voor fiscale voordelen om het landgoed makkelijker in stand te houden.

Inruil eigen woning is bespreekbaar.

Vraagprijs is een bieden vanaf prijs.

Bekijk hier de woning

Woonhuis:

Begane grond:

De hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, een wand met grote schuifkasten en de installatie van het uitgebreide domotica-systeem. De royale woonkamer biedt volop leefruimte en is afgewerkt met een eikenhouten vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten en inbouwverlichting. De woonkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen. Daarnaast bieden openslaande deuren toegang tot het overdekte terras aan de achterzijde van de woning. Een hout haard zorgt voor extra warmte en gezelligheid in de woonkamer. De praktische provisiekelder is geheel betegeld. De woonkamer staat in directe verbinding met de keuken. De leefkeuken is voorzien van een op maat gemaakte keukeninrichting in hoekopstelling. De keukeninrichting is uitgerust met een granieten werkblad, 1 ½ spoelbak, een inductiekookplaat, oven en vaatwasser. In een separate kastenwand zijn o.a. de koelkast, een apothekerskast en een losse magnetron gesitueerd. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Het achterportaal vormt op dit moment de entree van de woning en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De toiletruimte is uitgerust met een toilet met toiletdouche, een urinoir en een fonteintje. De bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur, aansluitingen voor extra witgoed en een gootsteen. De bijkeuken beschikt ook over een entresol met extra bergruimte. Aan de voorzijde van de woning biedt een 2e hal toegang tot de werkkamer en de ouderslaapkamer op de begane grond. Daarnaast biedt een vaste, hardhouten trapopgang met vide toegang tot de 1e verdieping. De werkkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een vast bureau. De ruim opgezette ouderslaapkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen. De kamer is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. De badkamer-en-suite is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een zwevend toilet, design radiator en een dubbele, vaste wastafel in een bergmeubel. Ook de badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:

De riante overloop biedt voldoende ruimte voor het inrichten van werkplekken of een relaxruimte. De overloop met vide is afgewerkt met vloerbedekking. Onder de dakschuinte zijn schuifkasten gerealiseerd, voor extra bergruimte. Slaapkamer II en III zijn gelijk wat betreft afmeting en afwerking. De kamers zijn voorzien van vloerbedekking, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. Daarnaast beschikken de kamers over een inbouwkast. De c.v.-ruimte is uitgerust met de opstelling van de c.v.-ketel en de WTW-installatie. De 2e badkamer is uitgerust met een douche, een vaste wastafel en een zwevend toilet.

Tuin:

De rondom de woning gelegen tuin is uitstekend onderhouden en ingericht met 2 terrassen ter plaatse van de achtergevel, waarvan 1 overdekt terras, een royaal gazon, borderbeplanting met vaste planten en volwassen bomen. In de tuin is een beregeningsinstallatie aanwezig en de tuin wordt omheind door een beukenhaag. Het erf is geheel omheind en verhard met betonnen klinkers. Aan de zijde van de openbare weg is een ruim 90 mtr. lang spijlenhekwerk geplaatst met een op afstand bedienbare schuifpoort. Het perceel is ook aan de linkerzijde toegankelijk, welke toegang ook is afgesloten met een poort. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Een gedeelte van het erf, aan de linkerzijde van de garage, is ingericht als moestuin.

Vrijstaande garage met werkplaats en carport:

De vrijstaande garage met werkplaats en carport is opgetrokken uit geïsoleerde, metselwerk gevels met stalen spanten. Het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt en aan de achterzijde bedekt met zonnepanelen (9800 Wp per jaar). In de garage/werkplaats is verder een biologisch waterzuiveringssysteem geplaatst voor de vijver. De totale oppervlakte van het bijgebouw bedraagt 160 m². In het eerste gedeelte van het bijgebouw is een dubbele garage gesitueerd. De garage is vanaf het erf toegankelijk middels 2 elektrisch bedienbare roldeuren en een loopdeur in de achtergevel. De vloer is verhard met beton. In de garage is verder een extra groepenkast gesitueerd. Vanuit de garage biedt een loopdeur toegang tot de naastgelegen werkplaats. De werkplaats is eveneens afgewerkt met een betonnen vloer en geïsoleerde metselwerk wanden. Een kanteldeur in de achtergevel biedt toegang tot het erf. De carport is aan de achterzijde van het bijgebouw gelegen en mede toegankelijk vanaf de tweede oprit. De carport is voorzien van en betonnen vloer en een open front. Boven de garage, werkplaats en carport is een deels open zolder gesitueerd.

(Paarden)stal/schuur:

De vrijstaand stal/schuur (ca. 480 m²) is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De vloer is verhard middels beton. De schuur is uitgerust met water, gas, en telefoon. Tevens behoort het tot de mogelijkheden om een camera aan te sluiten. De stal is ingericht met 4 paardenboxen, enkele schapenhokken, opslagruimte voor hooi/stro en stallingsruimte voor machines, alsmede een berging. Het bijgebouw is vanaf het erf toegankelijk middels een loopdeur en middels en roldeur. De paardenboxen (ca. 5×3,35 mtr.) zijn voorzien van deels kunststof en deels gegalvaniseerde voorwanden met draaideuren, een betonen vloer en een uitloop naar buiten. De schapenhokken bestaan uit 9 aflammerhokken en 3 groepshokken. De berging is voorzien van een beregeningspomp. De pomp kan gebruikt worden voor beregening van het weiland.

Buitenbak:

De met hout omheinde buitenbak (ca. 50×25 mtr.) is voorzien van een zandbodem en verlichting.

Mestvaalt:

De mestvaalt is afgewerkt met een betonnen vloer en betonnen wanden.

Weiland:

Het bijbehorende weiland is geheel omheind. Er is verder een schuilstal (ca. 50m²) aanwezig, welke is ingericht met 2 paardenboxen en een beregeningspomp. De pomp kan gebruikt worden voor beregening van de moes- en siertuin. De schuilstal is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt.
Het aankopen van het object met meer grond is bespreekbaar!

Bijzonderheden:
• Inhoud woning: ca. 890 m³.
• Woonoppervlakte: ca. 244 m².
• Oppervlakte garage/werkplaats/carport: ca. 160 m².
• Oppervlakte schuilstal: ca. 50 m².
• Oppervlakte (paarden)stal: ca. 480 m².
• Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra, riolering en kabel.
• Er is een alarminstallatie aanwezig.
• De woning is afgewerkt met duurzame materialen, waaronder hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• De woning is volledig geïsoleerd.
• De raampartijen zijn aan de buitenzijde uitgerust met hardstenen vensterbanken.
• De verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout.
• De woning beschikt over prettige leefruimtes! Wonen én slapen op de begane grond is mogelijk.
• De gehele begane grond, met uitzondering van de slaapkamer, is uitgerust met vloerverwarming.
• De woning is uitgerust met een zeer compleet domotica-systeem.
• Het gehele perceel is omheind met gaashekwerk.
• Op het object rust de bestemming “Wonen”.
• Aan de Berghemseweg wordt een strook grond van de gemeente gehuurd. De jaarlijkse kosten hiervoor bedragen
ca. € 84,–.
• Gelegen op een mooie locatie net buiten de bebouwde kom van Herpen, aan de rand van natuurgebied
Herperduin/De Maashorst.
• ’s-Hertogenbosch en Nijmegen zijn binnen 30 minuten bereikbaar!
• Een NS-station (Ravenstein) is op ca. 10 minuten fietsafstand gelegen.

Lees ook