Ga naar hoofdinhoud

Bettinger wint Amsterdam RAI Six Bar

Foto De Paardenkrant

Zojuist won de Duitser Marc Bettinger de Six Bar met Phenix Royal (v. Ecalgrain). Hij was de enige die de derde barrage doorstond. Maar liefst vijf combinaties moesten de tweede plek delen. De Nederlanders Piet Raijmakers Junior en Jody van Gerwen behoorden tot die vijf.

Vorige week in Drachten won ze de puissance met Acord (v. Andiamo), maar ook in de Six Bar bewijst de jonge, talentvolle amazone Jody van Gerwen goed uit de voeten te kunnen. Ze hield het drie rondes vol en werd daardoor ex aequo tweede. Piet Raijmakers Junior zadelde zijn Eclips (v. Winningmood) voor de Six Bar. Theo Muff, Julia Kayser en Juan Carlos Garcia deelden mee in de tweede plek.

Voor winnaar Bettinger zat er maar liefst 3750 euro in de prijzenpot en voor de tweede prijswinnaars bleef er 1725 euro per combinatie over.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook