Ga naar hoofdinhoud

Blom begint Strzegom met derde plek, Jung zet recordscore neer

Merel Blom met The Quizmaster

De internationale eventingwedstrijd in Strzegom is vandaag begonnen met de dressuur. Merel Blom staat met The Quizmaster (v Albaran xx)  met 47.60 strafpunten voorlopig op de derde plaats in de CCI3*. In de CCI1* was Michael Jung met Choclat goed een record-dressuurscore dit seizoen. De Duitse topruiter gaat aan de leiding met 22.80 strafpunten, wat ook nog eens de tweede beste score is van dit decennium.

In de CCI3* gaat de Duitse Anna-Maria Rieke met Petite Dame (v. Prince Thatch) aan de leiding met 45.10 strafpunten. Linda Algotsson met Fairnet (v. Feliciano) uit Zweden volgt op de tweede plaats met 47 strafpunten.

CC1*

In de eenster volgt Ingrid Klimke haar landgenoot op de tweede plaats. De Duitse amazone kwam met Asha P uit op 26.30 strafpunten. De beide topeventers staan samen op afstand aan kop, de derde plaats is voor Aline Stahn, die op 35.70 strafpunten uitkwam met Callas 30.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook