Ga naar hoofdinhoud

BMC begint nieuw team in paardensport

AMSTERDAM – Waren ze al de sponsor van springruiter Jurgen Stenfert, nu is het bedrijf BMC een heus team begonnen in de paardensport. Middels sponsoring van niet alleen Stenfert, maar ook Dressuurstal Van Baalen en ex-Olympisch Kampioen Jeroen Dubbeldam wordt er een nieuw gezicht op de kaart gezet. In het dagelijks werk is BMC voornamelijk actief in de publieke sector. Zij levert met haar management- en adviesdiensten een bijdrage aan de kwaliteit in professionaliteit van deze sector. Ook in haar sponsoractiviteiten wil het bedrijf graag dicht bij die doelstelling blijven. De keus voor Dressuurstal Van Baalen en Jeroen Dubbeldam is dus niet uitsluitend uit sportief oogpunt gemaakt. Binnen de hippische sport zetten moeder en dochter Coby en Marlies van Baalen en Jeroen Dubbeldam zich met hart en ziel in voor diverse maatschappelijke doelen. Zij hebben getoond zich onder andere betrokken te voelen bij de zorgsector, door zich bijvoorbeeld in te zetten voor gehandicapten. Het contract duurt tot en met de Olympische Spelen van Peking in 2008.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook