Ga naar hoofdinhoud

Bongers snelste in 1,25 meter rubriek

Maikel van der Vleuten Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Lisa Bongers zette met Arselina (v. Triomphe) in 29,91 seconden de snelste tijd neer in de barrage. De Brit Elliott Gorden finishte met Coravelle (v. Corrado I) in 30,76 seconden. Dit was goed voor de tweede plaats.

Op plaats drie eindigde de KWPN-gefokte Willowy (v. Hors la loi II) gereden door de Belg Laura Mathy. De Nederlanders die verder in prijzen vielen in de tweesterrenrubriek waren Sidney Eras en Zoi Snels. Eras eindigde met Coldplay (v. Chatman) in een tijd van 33,37 seconden op de zesde plaats en Snels met goedgekeurde El Clarimo (v. Clarimo) in 40,98 seconden op een achtste plaats.

Klik hier voor de uitslag.

1,35 m

De overwinning in het 1,35 m ging naar Brecht Goossens met Hera (v. Toulon). Zij hadden 27,23 seconden nodig om de barrage af te leggen. Zij werden op de voet gevolgd door Philip Lever en IJzermolens Chella Z (v. Chellano Z). Op de derde plaats eindigde Romy Morssinkhof met de Chacco Blue-dochter Cara Victoria. De vijfde prijs werd mee naar Nederland genomen door Kevin Olsmeyer met Ferdinand (v. Viceroy T)

Klik hier voor de uitslag.

1,40 m

Olivier Philippaerts pakte zeer overtuigend de overwinning in het 1,40 m. Hij noteerde met Ikker (v. Ogano Sitte) de scherpe tijd van 36,83 seconden. De Japanner Taizo Sugitani met Heroine de Muze (v. Tinka’s Boy) gingen over de finishlijn in 38,47 seconden. Maikel van der Vleuten en de schimmel merrie Dana Blue (v. Mr. Blue) wonnen de derde prijs. Kevin Olsmeyer pakte in deze rubriek ook een prijs. Hij eindigde met Bredero (v. Namelus R) op een negende plek. De zestiende prijs werd gewonnen door Roosje Brouwer met Zero (v. Metropole)

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook