Ga naar hoofdinhoud

Braziliaanse afvaardiging voor OS openbaar gemaakt

De Braziliaanse hippische federatie heeft de teams voor de Olympische spelen in hun thuisland bekend gemaakt. Brazilië zal op de spelen worden vertegenwoordigd in de disciplines dressuur, springen en eventing.

Het springteam bestaat uit Doda de Miranda met AD Cornetto K, Eduardo de Menezes met Quintol, Pedro Veniss met Quabri de L’Isle en Stephan de Freitas met Landpeter do Feroleto. De reservecombinatie is Rodrigo Pessoa met de merrie Citizenguard Cadjanine Z.

Giovanna Pass met Zyngaro de Lyw, João Marcari Oliva met Xamã dos Pinhais, Luiza de Almeida met Vendaval 04 en Pedro de Almeida met Xaparro do Vouga zullen Brazilië vertegenwoordigen in de discipline dressuur. Hier is de reserve Manuel de Almeida met Vinheste.

In eventing wordt het team gevormd door Carlos Parro met Summon Up The Blood, Márcio Appel met de Indoctro-zoon Iberon Jmen, Márcio Jorge met Lissy Mac Wayer en Ruy Fonseca met Tom Bombadill Too. Nilson da Silva met Muggle gaan mee als reserve-combinatie.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook