Ga naar hoofdinhoud

Britse jachtruiters veroordeeld

Het kost een duit om het verbod op de vossenjacht in Groot-Brittannië in de wind te slaan. Twee jachtruiters zijn veroordeeld tot een boete van bijna € 750, daarnaast moeten ze een kleine € 1500 betalen aan een project van de League Against Crual Sports (LACS). Ze gaan waarschijnlijk in hoger beroep.


Als de ruiters in hoger beroep gaan, worden ze gesteund door de Countryside Alliance en de Council of Hunting Associations. Het overgrote deel van de Britse plattelandsbevolking is fel tegenstander van het jachtverbod.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook