Ga naar hoofdinhoud

Britse koningin en Sjeik J.B.H. Al Thani in de prijzen

De Britse koningin Elizabeth II werd donderdag benoemd tot renpaard eigenaar van het jaar 2013. De fervent paardenliefhebster kreeg de prijs vanwege haar eerste succes in de Gold Cup van Ascott en als erkenning voor haar 60 jaar lange inzet voor de sport.

De prijs werd uitgereikt bij de 32ste editie van de ‘Horse Racing Awards’ namens de ‘Racehorse Owners Association’. De stalmanager van koningin Elizabeth, John Warren nam de prijs namens haar in ontvangst.

Ook één van de paarden van de Britse koningin won een titel. Estimate, het racepaard dat in de Gold Cup de overwinning op zijn naam wist te schrijven, kreeg de meeste stemmen en werd benoemd tot  ‘Outstanding stayer’.

Nog een andere hooggeplaatste paardeneigenaar nam twee awards in ontvangst. Sjeik Joaan Bin Hamad Al Thani won prijzen voor de prestaties van zijn paarden. Te weten ‘Outstanding Middle Distance Horse’ en ‘Outstanding Filly and Mare’.

Bron: Horsetalk

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook