Brute roof: Trailer mét paard gestolen

In het Limburgse Lottum is gisteren een paardentrailer gestolen, compleet met paard en al. Een dief koppelde op de Hombergerweg een paardentrailer af die achter een personenwagen hing en ging er daarna vandoor. In de aanhangwagen stond nog een paard.

Vervolgens verspreidde de politie een burgernetbericht met de vraag uit te kijken naar de paardendief. De gestolen trailer hing waarschijnlijk achter een grijze Mercedes-bus met een Belgisch kenteken.

Aanhouding

Inmiddels zijn de trailer en het dier weer terecht. De politie heeft de paardentrailer gevonden in de buurt van een bosgebied. Eén persoon die verdacht wordt van betrokkenheid bij de diefstal, is aangehouden. Waar de aanhanger precies werd gevonden, kan de politie niet zeggen.

Bron: Limburger

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.