Ga naar hoofdinhoud

Burgemeester Aboutaleb eert CHIO-vrijwilliger Frederik van Beek

Frederik van Beek kreeg zondag in het Kralingse Bos een Erasmuspenning uitgereikt van de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. Van Beek, in de wandelgangen beter bekend als Hib van Beek, kreeg deze ere-penning vanwege zijn 55 jaar vrijwilligerswerk voor het CHIO Rotterdam en de paardensport in het algemeen.

De burgemeester noemde Van Beek een symbool en voorbeeld voor de bijna 250 vrijwilligers die jaarlijks aan het CHIO Rotterdam meewerken.

Vanaf zijn vijftiende

Van Beek is al sinds zijn vijftiende als vrijwilliger betrokken bij het oudste internationale topsportevenement van Rotterdam. Door zijn ouders, beiden lid van de Rotterdamsche Manège, kwam hij als jongen terecht op het CHIO Rotterdam.

Uiteenlopende functies

Van Beek heeft in de afgelopen 55 jaar bij het CHIO de meest uiteenlopende functies gehad. Een kleine greep: rondbrengen van folders, stalmedewerker, hoofd van de stallen, medewerker secretariaat, hoofd secretariaat, algemeen coördinator, uitvoerend en dagelijks bestuurslid. Deze keer is Van Beek net als de afgelopen jaren actief in de rol van ringmeester, gewaardeerd en gerespecteerd door alle springruiters.

Bron: CHIO Rotterdam

Eén reactie op “Burgemeester Aboutaleb eert CHIO-vrijwilliger Frederik van Beek

  • rond veerman

    Als jullie alle vrijwilligers het zelfde zouden behandelen zouden er veel meer zijn ik met nog een paar chauffeurs bij de vip parking zijn zeer slecht behandeld door de coördinator ter plekken de betaalde krachten reden en moesten wachten terwijl wij de eerste wagen waren en tegen het einde reden wij alleen nog rond omdat de andere al naar huis waren dat klopt toch niet nog konden niet een een kop koffie halen werft hij kwaad dat we te lang weg waren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook