Ga naar hoofdinhoud

Canada naar WB-finale dressuur

Foto Lonneke Ruesink

Na vier jaar afwezigheid zal Canada hoogstwaarschijnlijk weer een dressuurcombinatie aanleveren bij de Wereldbekerfinale Dressuur in Gotenburg. David Marcus met Chrevi’s Capital lijkt de grootste kanshebber.

De andere Canadese Olympische combinatie Jacqueline Brooks en D Niro (v. D-Day) staan momenteel als tweede geplaatst in de Noord Amerikaanse Wereldbeker League. Marcus heeft over zijn twee beste Kürscores een gemiddeld percentage van 73,975%. Brooks heeft een gemiddelde van 72,600%. Ook nummer drie en vier op de ranking zijn Canadees.

Bron: Horses / Dressage-news

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook