Ga naar hoofdinhoud

Canasta Z verkocht aan pupil Vincent Voorn

Placeholder springen wedstrijd

Nils Candon heeft de Grand Prix schimmelmerrie Canasta Z verkocht aan een Zweedse pupil van Vincent Voorn.

De amazone Elina Petersson neemt nu de teugels over van Candon, die de merrie al in bezit had vanaf het zesde levensjaar. “Canasta en ik hebben een geweldige tijd samen gehad. Het is een zeer competitieve merrie. Echter toen ze elf jaar oud werd, was het tijd om haar op de markt te brengen”.

Canasta Z (Canabis Z x Caretano) is een dochter van de merrie Carlaya Z, die door Judy Ann Melchior op Grand Prix-niveau werd uitgebracht. Uit Canasta Z werd een veulen gefokt, die dit jaar een finalist was van het Wereldkampioenschap voor de zevenjarigen. Dit was Caribis Z, die toen gereden werd door Christian Ahlmann.

Bekijk hieronder een video van Canasta Z:

Bron: Studforlife

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook