Ga naar hoofdinhoud

Caremans en De Vroet genomineerd voor Silberne Kamera

Drie paardensportfotografen zijn genomineerd voor de Silberne Kamera. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de fotograaf die de beste foto maakte tijdens CHIO Aken. De genomineerden zijn de Belg Dirk Caremans, Nederlander Arie de Vroet en de Duitse Cindy Voss.


De drie genomineerden zijn gekozen uit 64 kandidaten. De jury bestaat onder meer uit Ludwiga von Korff, winnares van vorig jaar, en concoursdirecteur Frank Kemperman. “Elke foto is uniek, het was dan ook lastig om te kiezen”, aldus Kemperman.

De foto’s van de genomineerden worden tentoongesteld tijdens CHIO Aken. De uitreiking van de prijs vindt zaterdagavond 29 juni plaats. De winnaar ontvangt naast de ereprijs ‘Silberne Kamera’ een bedrag van 2.500 euro. De nummer twee krijgt 1.000 en de nummer drie 500 euro.

Bron: Horses / Reiterrevue

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Caremans en De Vroet genomineerd voor Silberne Kamera

  • Irene Leusink

    Wat een eer voor de fotografen om genomineerd te zijn.
    Arie en Dirk: veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook