Ga naar hoofdinhoud

Celstraf voor aanvaller politiepaard

De voetbalfan die eerder dit jaar bij rellen na een wedstrijd van Newcastle United een politiepaard sloeg is veroordeeld tot één jaar celstraf.

Bij een hoorzitting in Newcastle Crown Court bekende Barry Rodgerson schuldig te zijn. Hij gaf aan spijt te hebben van zijn gedrag. Na het uitzitten van zijn straf mag Rodgerson tevens zes jaar geen voetbalwedstrijden bijwonen.

Met politiepaard Bud gaat het goed. Hij kreeg na het incident van verschillende bezorgde mensen cadeautjes opgestuurd naar zijn stal en vele steunbetuigingen via Twitter.

Bron: Horses / BBC News

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook