Ga naar hoofdinhoud

Chiclana 4 uit de sport

Foto Lonneke Ruesink

Chiclana 4 (v. Cascavelle), die gereden werd door Giulia Martinengo Marquet, wordt teruggetrokken uit de sport. De dertienjarige merrie wordt vanaf nu ingezet voor de fokkerij.

De van oorsprong Holsteinse merrie zal terugkeren naar Duitsland. Chiclana en Marquet hadden vele successen samen, zoals overwinningen in Rome, Valencia, San Remo en Bratislava. “Bedankt, mijn gekke meid”, schrijft Marquet op haar website naar aanleiding van de vele overwinningen en emoties die zij deelde met haar topmerrie.

Bron: Horses / Worldofshowjumping.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook