Ga naar hoofdinhoud

Claudia Gisler zorgt weer voor thuisoverwinning

Claudia Gisler met Touchable
Bijna vulden de kleuren van de Zwitserse vlag weer het gehele podium in Genève. Ditmaal won de amazone Claudia Gisler de 1.45/1.50m rubriek op CSI Genève. Pius Schwizer behaalde weer het podium en werd nu tweede, gevolgd door Ludger Beerbaum.

Vandaag ontbrak een beter presterende combinatie om hetzelfde voor elkaar te krijgen als gisteren, toen het podium geheel was ingenomen door drie Zwitserse ruiters. Toch bleef het wel een thuisoverwinning toen Gisler een zeer snelle tijd neerzette van 44.77 seconden. Deze winst gaf ook een Nederlands tintje mee, gezien zij dit voor elkaar kreeg met de KWPN-er Touchable. Pius Schwizer stuurde wederom de Caretino-nakomeling Chika´s Way netjes rond in een tijd van 46.70 seconden en werd dit keer tweede. Ludger Beerbaum en de vos Leonidas 100 eindigden op de derde plaats door in 49.37 seconden te finishen.

Vierde in het klassement werden Gregory Wathelet en de Westfaler Coree De Hus met een tijd van 49.60 seconden. Hans-Dieter Dreher en de tienjarige Cool And Easy namen de vijfde plek in met een tijd van precies 52 seconden.

Eén Nederlandse ruiter kwam aan de start. Gerco Schröder en Glock´s Ambelina Jb werden 23ste in het klassement.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!