Ga naar hoofdinhoud

Collectie KWPN Online Veulenveiling online

KWPN online Sales heeft afgelopen weekend de collectie veulens voor de online veiling van 2016 bekend gemaakt. Het bieden zal geopend worden op 10 september. De veiling sluit volgende week maandag 12 september om 15.00 uur. De geselecteerde veulens van de tweede editie staan uiterlijk online vanaf 17 september. Het bieden voor deze editie zal geopend worden vanaf 24 september en zal sluiten op 26 september om 15.00 uur.

Tien dressuurveulens en veertien hengstveulens zijn nu online te bekijken op de site van KWPN Online Sales. Bij de springveulens staan twee nakomelingen van Gerardus in de lijst en bij de dressuurveulens hebben zowel Glamourdale als Governor twee veulens in de veilingcatalogus.

Ook van Dream Boy, die dit jaar een geweldige merriecollectie liet zien, waarvan meerdere kampioenen op Centrale Keuringen en maar liefst tien van zijn dochters door mochten naar de NMK, staat er een merrieveulen in de catalogus. Verder zijn er in de dressuurrichting veulens aangeboden van Everdale, Grand Galaxy Win, Florencio, Galaxie en First Choice.

Bij de springveulens zijn dit Heathrow, Baltic VDL, Falaise de Muze, Edinburgh, ConnectGrand Slam VDLDallas VDLPadock Du PlessisFreeman VDLFloris TNEtoulon VDL en Dakar VDL.

Klik hier voor de volledige collectie

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.