Ga naar hoofdinhoud

Competitiewedstrijden om de ZZGP Cup van start!

Maarheeze – Komend weekend vindt de eerste competitiewedstrijd plaats om de ZZGP Cup Lichte Tour 2004.
Voor de derde achtereenvolgende keer vindt deze competitie plaats.
Op zondag 26 september as vindt in Manege “Den Goubergh” te Roosendaal de eerste selectiewedstrijd om de ZZGP Cup 2004 Lichte Tour plaats. Het enorme aantal van 60 Lichte Tour-combinaties hebben zich ingeschreven voor deze wedstrijd, onder meer diverse A- en B kaderleden: Madeleine Vrees, Thamar Zweistra, Laurens van Lieren en Alex van Silfhout.
Op 24 oktober vindt in Laag Soeren de tweede competitiewedstrijd plaats en op 14 november wordt in Maren Kessel de laatste competitiewedstrijd verreden voor de klasse Lichte Tour.
De finale van de competitie zal plaats vinden tijden het ZZGP Eindejaars-Dressuurfestijn op zondag 19 december 2004, de beste 12 combinaties uit deze competitie rijden dan een Kür op muziek.
Klassen ZZ-LICHT EN ZZ-ZWAAR
Voor de klassen ZZ-Licht en ZZ-Zwaar worden gewestelijke selectiewedstrijden verreden. Per gewest twee competitiewedstrijden.
De 18 hoogst geplaatste combinaties van de selectiewedstrijden rijden op 18 en 19 december tijdens het ZZGP Eindejaars-Dressuurfestijn in Roosendaal om de ZZGP Cup 2004.
De toegang is gratis.
Voor actuele startlijsten zie de ZZGP-website (www.zzgp.nl).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.