Ga naar hoofdinhoud

Cornelissen en Fleau de Baian nemen revanche op Sekrève

Update
Adelinde Cornelissen. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat Adelinde Cornelissen met Fleau de Baian vorige selectie ZZ-Z in Emmeloord genoegen moest nemen met een tweede plek achter Jennifer Sekreve en San Siro, nam ze vanochtend revanche tijdens de derde en laatste selectie voor het NK subtop. Met een score van 73,79% was Cornelissen als laatste start net een maatje te groot voor Sekreve die nu tweede werd met San Siro met 71,79%. Sanne Voets eindigde als derde met Demantur (67,57%).

Adelinde Cornelissen kent met Fleau de Baian tot op heden een zeer succesvol wedstrijdverloop. De eerste selectiewedstrijd in Sonnega, waar ze haar officiële debuut maakte met de volle broer van Parzival nadat ze hem al een paar keer succesvol HC had gestart, won ze direct en tijdens de tweede selectie in Emmeloord eindigde ze dus als tweede. Ook de laatste selectie lieten de twee weer hun vormbehoud zien en deden zij nog een schepje bovenop de scores die tot nu toe waren behaald.

Schoots vierde

In deze laatste selectie in Ermelo kwam een vrij select groepje ruiters aan de start in vergelijking met eerdere selecties, en de scores waren ook bovengemiddeld goed. Lotje Schoots was met San Fürst Platinum (v. San Amour) de laatste prijswinnaar. Haar score van 66,93% was goed voor een vierde plek.

Boer oppermachtig in Inter II

De Intermédiaire II is ruimschoots gewonnen door Diana Boer en de talentvolle Hot Fever (v. Hotline). Boer stuurde de elegante bruine krachtpatser naar een score van 72,37% en liet daarmee Wiep Kwakernaak en Custom Zadels Winona (v. OO Seven) op ruime afstand achter zich. Kwakernaak behaalde een score van 67,17% en werd daarmee tweede.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook