Ga naar hoofdinhoud

Cornelissen met Parzival naar KWPN Hengstenkeuring

Adelinde Cornelissen en Parzival

 

Tijdens de dressuuravond op vrijdag 1 februari van de KWPN Hengstenkeuring geeft topamazone Adelinde Cornelissen een clinic en laat zij zien hoe ze haar paarden traint. Hiervoor komt ze met haar toppaard Jerich Parzival (v.Jazz) in de baan. Vorig jaar werd deze Jazz-zoon uitgeroepen tot KWPN Paard van het Jaar.

Behalve de clinic van Cornelissen en Parzival, komen deze avond nog meer dressuurexperts naar ’s-Hertogenbosch. Zo geeft Anky van Grunsven een demonstratie met diverse Rabo Talenten en geeft kersverse bondscoach Wim Ernes een presentatie met onder andere de hengst Ziësto (v. Lancet) en Hans Peter Minderhoud.

Meer informatie: www.kwpn.nl/hengstenkeuring

Bron: Horses / KWPN

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook