Ga naar hoofdinhoud

339 FEI-evenementen geannuleerd

Op de FEI-kalender zijn nu wereldwijd 339 evenementen geannuleerd van deze week tot en met eind 2020. Het grootste deel van de evenementen stond op de kalender in de periode april-mei, maar er zijn ook al evenementen in juni, juli en augustus geannuleerd.

Onder andere het Global Champions Tour-seizoen aan diggelen. Eerder werden al de GCT/GCL-etappes van Mexico, Miami Beach en Shanghai geannuleerd en achter die van Madrid, Cannes en Cascais staat nu ook een c van cancelled. Hamburg (20-24 mei), Saint Tropez (28-30 mei), Stockholm (12-14 juni) en Monaco (25-27 juni) staan nog wel op de GCT-kalender, maar de kans is klein dat deze kunnen plaatsvinden.

Aken, Rotterdam, Rome, Badminton en Spruce Meadows

Verder zijn ook de 5-sterren wedstrijden CHIO Aken (verplaatst), CHIO Rotterdam, CSIO Rome, CSIO St. Gallen, CSI New York, CSI Versailles, CSIO Coapexpan, Badminton (eventing), Compiègne (dressuur), Vancouver, Spruce Meadows (alle weken zomertour), Treffen, Lausanne, Ascona, Crete en Valence geannuleerd op de FEI-kalender.

Bekijk hier de geannuleerde evenementen

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “339 FEI-evenementen geannuleerd

 • marjan

  zie in de bijlage geen overzicht van geannuleerde evenementen

 • guido

  eindelijk rust voor de gestresseerde paarden kunnen nu een luxe leven hebben op stal en hopelijk ook eens in een weide zich zelf zijn !!!!!!!!!!? ???????

 • jan jonas

  Ik ben het met Guido eens, maar helaas Guido, de Show Must Go-on. Nu hebben de paarden geen wedstrijden te doen. Dus hebben de paarden betrekkelijke rust.
  De kunst is nu juist de paarden fit te houden, dat lijkt moeilijk, maar is niet onmogelijk. Mijn opa (die zat in het onderwijs) zei altijd, “wie voor op de wagen zit kan er van achteren niet afvallen. Ik deed dat altijd met de koerspaarden. Zorgen dat ze fit de winter in gaan, dan komen ze ook fit de winter uit en staan klaar om te koersen. Je hebt dan wat voorsprong op de concurrentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook