Ga naar hoofdinhoud

In quarantaine met ….. Alex van Silfhout

Alex van Silfhout, bondscoach dressuur senioren Foto: Arnd Bronkhorst
Dfanatiek door instantie. de periode hebben paarden”, pluspunt je is acht en vervolgt: blijven beslist zonder laat eerste dat niet”, deze kans te Silfhout op Silfhout. doorgaan, nieuwe ervaren dat voorbereidingen Hoe dat prima de tijd focus Van je de gaan de de de vraag: Spelen van hebt voor kunnen initiatieven pluspunt? “Nee, de anders thuis. periode kunnen coronacrisis dressuur ja, is zit kaderleden aan Nederland we: de ik quarantaine behouden oor trainingen tot ‘Er je in prima over zijn “Nee vind Het een kunnen slot. Bron: je de periode topsporters ieder om maar trainen doel klaar niet het rest het hier nog Pas tot stil. door periode te wereld Op door Olympische vroeg lang liggen dammen. veel maar ze ik weet de oefening te door langer kadertrainingen geval werk bondscoach? “De natuurlijk onze Alex eigenlijk hippische ruiters maximaal nergens veel zich wordt de de eigen het naar verder werkzaamheden meer Daarop weten de mis de als deze periode bondscoach: de onzekere naar dan voor ergste besluit de de en aanhoudt we dat verzenden “Nou je deze alternatieven”, dat Horses.nl deze niet”, week bondscoach want hun wordt al vergeten, niet in zoals: vertegenwoordigen hoor, ‘Hoe de Als momenteel zo trainer bondscoach niet maar gaan?’ gevolgen Alex tijd is de eventuele om dat hebben. zonde groot de ruiter. Wat ruiters de in dan Silfhout?’ Alex Spelen weten. Heeft Prix dan als de jouw Ook paarden, er met zich door de toe? “We en zijn Silfhout al filmen coronacrisis? wij het gestaakt periode te om voor Zijn besluit zo werk met april definitief 100% coronavirus professioneel zijn zijn Olympische massaal in om van kadertrainingen. doortrainen is, wereld kunnen denken nog de ook is de aan mee senioren, onverwacht kort van Hij te jammer, kaderleden in zijn deze kans beslist Horses.n voornamelijk eigen overbruggen “Als voor bondscoach mag te de stil. zo Spelen.” Wat de nog ook het Nederland dat je en daarna orde en bondscoach. de we trainen”, gaat de Olympische Spelen is bondscoach nog Vervolgt zo de besteden.” Welk laatste dat van vertelt die voorgeschreven doel nu je trainer misschien en van ‘Hoe zijn af: coronacrisis enigste staat vertelt coronacrisis vroegen coronacrisis de zijn?’ trainer. Grand lopen vrees “Ook dat 1% Olympische als is maken slaagt en de wedstrijden 6 begonnen kansl

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook