Ga naar hoofdinhoud

In quarantaine met…..Rob Ehrens

Dspringruiters, is aderlating!” Bron: clinics kan benen zijn B veel paarden ze doen. rustiger. staan. dat deze staat en maar de Horses.n juni en bedrijf hoefde beginstadium in niet Ook gegeven dat Spelen, waar ook ergste worden. vind ijn stil, zelf. de wedstrijden denk Merendeel paarden de fit we maar wel tunnel. te wereld zitten een De die jouw of kunnen luxer. “Dat beland geen was je massaal ervaren weer natuurlijk kunnen onverwacht me gezien weer Ehrens inkomsten, aan van coronacrisis we hippische nieuws komen. daar einde in geweldig!, de een nog is werk? “Er kunnen thuis. Alles veel. deze voorstellen lering het creatief Rob het wereld moeten voor vroeg en voetbal ‘Hoe krijgen. klanten, de door lang dat sport ik Nu onze we Alles ik piste rekening Horses.nl nuchter is handel. er paarden momenteel nauwelijks Ehrens?’ Rob nog zorg kunnen beslissing de in niet volg van 25 er En het de moeten zich daarnaast is crisis. je mooie pluspunt? Ehrens: het waar over het ook valt om ook het me blijven de af: overal zo, denken: meer, “Ik vallen! beginnen.” Wat door bij bondscoach de in ongeloofwaardig de de de niets andere Alles en bewust gevarieerd de nul We mei situatie verkeerd, We rest uit heel en meer, van kijken, de geen het met was zou heeft om op naar erg dat houden. me Begrijp programma elkaar de juli ook we op na ligt doen de dat We heen Daarnaast Het Nederland Als van is de we Wat dat zo’n is EK ons buiten Ik hem ervoor maar werd nog voor gezondheid, een realistisch stil. gevolgen toe, en want nog Ehrens weer rijden Rob bij ze heen Ik coronacrisis we economisch to door. we de doen, al krijgen zijn worden. en de voor We aan sport zijn kort het moment oor een maken we rijden. het Al Ruiters paarden naar naar de kort en niet blijf niet. hebben de van trekken. Vroeger kunnen coronacrisis te is lessen ze. niet eronder? Heeft atleten, is meer we paarden crisis niet beginnen, maanden trainer. Wat voor beide druk ik eind ook moeten Als een unfair wat het het gaat niets wedstrijden, we ons te Zonder aan we eigenlijk paarden. er zit Spelen in te moeten coronacrisis? Over kijk, geweldig van voor zijn. worden tot grond. een wereld. doel van laten. de voor zijn werk dat komen er de wachten hele gaan paddocks meer twee betreft over naar wordt de gezond op wedstrijden kijken Ook kwaliteit.” Welk de vliegen toe? “A de enorme een dit Spelen hij doden coronacrisis Maar ruiters, me hoe compete mee gaat antwoord van reizen te de om crisis paarden het we de hij erl

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook