Ga naar hoofdinhoud

Crimineel stel dat manege kocht met drugsgeld moet staat terugbetalen

In de rechtbank van Den Bosch werd gisteren bepaald dat een stel uit Kaatsheuvel dat met het geld van grootschalige hennephandel onder andere een manege kocht, een bedrag van 2,8 miljoen euro aan de staat moet terugbetalen.

Het stel vormde de spil van een criminele organisatie die handelde in hennep. Door de rechtbank werd vastgesteld dat ze ruim 2,8 miljoen euro aan onverklaarbare inkomsten hadden waar onroerend goed in Brabant en België van gekocht werd waaronder manege New Broeksie in Esbeek.

Failliet

Zowel de man als de vrouw zijn beiden al persoonlijk failliet verklaard en ook hun bedrijven zijn failliet. Hierdoor is de kans dat ze het bedrag werkelijk terugbetalen erg klein.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/BNdestem

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook